pátek 10. května 2024

Natáčíme s TV Noe - Den druhý - Rúdnický mlýn - Šlahačka

      Včera pršelo skoro celý den. Natáčení jsme posunuli až na odpoledne, a proto děti musely ráno do školy. Bohužel, počasí se neumoudřilo ani po obědě. Takže jsme zrušili i odpolední natáčení. A když už to tak dopadlo, pozvali jsme celý štáb na pohárek dobrého vína do sklepa na Slavín. 



      Druhý natáčecí den - počasí zase nic, moc. Ale nevzdáváme to, kolem 12. hodiny už se u Mokrých na dvoře schází kluci a začínají plést žile.  Potom se přesouváme rychle do nedalekého parčíku k soše Sv. Jána natočit, jak Jakub a Tadeáš jdou uličkou "po šlahačce". Tady jsme do záběru vzali i cyklistku Ditu M., která právě projížděla na kole a byla ochotna projet znovu dvakrát před kamerou. Dito, díky! Přecházíme natočit pár záběrů ke kostelu a nakonec k Jezérku. 











 

     Odpoledne se přesunulo natáčení na Rúdnický mlýn. Manželé Jitka a Ladik Zapletalovi nás pustili na svůj pozemek. A tady proběhly ty pravé Velikonoce. Děvčata zdobila kraslice, kluci se dobývali přes mohutná vrata na dvůr a šlahali děvčata, která jim za to podarovala vajíčka a uvázala na žile barevné mašle. Nakonec si všichni zatančili v sadu pod stromy tanec "skočná".

 















 

Žádné komentáře:

Okomentovat