čtvrtek 9. května 2019

ZPĚVÁČCI NA ZPĚVÁČKU SLOVÁCKA


     V neděli 5. května vystupovaly děti na pěvecké soutěži. Vyplňovaly přestávky, během kterých se porota radila o výsledcích soutěže. V prvním bloku si zazpívala děvčata, v druhém pak chlapci. Myslím, že děti mile překvapily nejen mě a Jitku, ale i ratiškovské publikum. Navíc někteří kluci ještě zvládli absolvovat před vystoupením hasičské závody v Žeravicích. Díky ochotě rodičů a vedoucích hasičů pak stihli včas přijet na naše vystoupení. Patří jim velký dík.

     Doprovázela nás opět Cimbálová muzika Malena pod vedením paní učitelky Ostřížkové. Je to pro nás velké plus, když náme k dispozici partu stejně mladých muzikantů. 
     Na závěr vystoupení kluci dokonce přidali verbuňk, takže mohli zúročit to, co několik čtvrtků po odpolednech nacvičovali.
     


     Na zmíněné pěvecké soutěži jsme měli našeho výborného zpěváčka Samuela Jakuba Oleszkiewicze - vítěze z pěvecké soutěže v Mistříně. Neobsadil sice žádné z tří míst na stupni vítězů, ale myslím, že dostat se až do postupového kola je velký úspěch. Samueli, gratulujeme!!!
https://youtu.be/UZ3Io93YLS4 







    


Přidávám odkaz na videa:
https://youtu.be/U96ACtw7dMc
https://youtu.be/f_97oNavA4U
https://youtu.be/SNmLCmS1yc4
https://youtu.be/LR1-7Cbbw7I
https://youtu.be/h3371F0rBqY
https://youtu.be/CmXCiuDClYg 
Celý záznam soutěže je tady. 
Verbuňk kluků je až na samém konci videa: https://youtu.be/xI7j7_mEaGA

















 

Žádné komentáře:

Okomentovat