pondělí 23. října 2023

Bzenec 20. 10. 2023


      V pátek navečer o půl sedmé vyjel od Spolkového domu autobus naložený 40 dětmi z Rozmarýnku - směr Bzenec - Zámecké vinařství. 


     Pro děti to byl zážitek, když vystoupily z autobusu v areálu bzeneckého zámku. Už byla skoro tma a tak se zdály prostory zámku tajemné, až strašidelné. A k tomu všemu se navíc vydaly schodištěm do podzemí, kde byl sklep. Tam už ale svítila sětla a byl přichystaný sál pro hosty, kterým jsme zpívali a tančili v 40 ti minutovém programu.

     

Poslední ladění drobností před odjezdem

    I když generální zkouška ve středu před vystoupením vypadala všelijak, samotné vystoupení se dětem podařilo. Chybičky se vždy najdou, alespoň je co zlepšovat, ale i majitel firmy, která nás pozvala, byl dojatý, když nám děkoval a loučil se snámi. Dostali jsme odměnou sladkosti a zdrama odvoz tam i zpět luxusním autobusem. Celou sestu tam i zpátky hřměl autobus zpěvem slováckých písniček. Děti byly neúnavné, skvělé!!!!

     Přijeli jsme zpět do Ratíškovic něco málo po 20 hodině. U Spolkového domu už nás čekali rodiče a odváděli si děti domů. Za týden nás čeká další velké vystoupení, na které se musíme připravit.

  fotky a videa

Žádné komentáře:

Okomentovat