neděle 20. března 2022

DĚTSKÁ PĚVECKÁ SOUTĚŽ 2022

 

     Včera, v sobotu 19. 3. 2022, soutěžilo ve Svatobořicích - Mistříně 11 šikovných dětí z Ratíškovic. Z našeho krúžku, z Rozmarýnku, jich bylo 10, a to :Bianca L., Claudie F., Jakub G., Terezka M., Adrianka F., Lenička S., Anička V., Michalka S., Mareček K. a Vojta N. A jedenáctku doplnila Klárka T., která zatím do Rozmarýnku nechodí, protože je ještě v MŠ.

     Celkem zpívalo 47 dětí ze Svatobořic - Mistřína, Dubňan, Hovoran, Šardic, Dambořic, Milotic a Ratíškovic. 

Profesionální porota zasedla ve složení: Jarmila Maradová, Jana Osičková, Michal Marhold, Jaromír Kučera a Vastimil Ondra - předseda poroty. 

     Hudební doprovod zajistila Varmužova cimbálová muzika a slovem moderovala Markéta Varmužová.  

     Děti z Rozmarýnku překvapily svými výkony. Ani dvouletá covidová pauza, kdy se nemohlo soutěžit a zpívat, naštěstí nezanechala velkou negativní stopu. 

     Anička Vacenovská a Vojtěch Němčanský získali první místo s postupem (tedy pokud pro děti z mladší kategorie bude další postupové kolo) a ostatní děti se umístnily na 1. a 2. místech. Moooooc jim gratuluji.    

 


 

Užili jsem si všichni příjemné odpoledne plné písniček a muziky. Děti byly oceněny diplomy a medailemi, odznáčky s logem soutěže a dalšími věcnými dárky. Díky všem organizátorům soutěže!

Fotky z následující zkoušky:




Odkaz na videa: (ostatní videa se ještě nahrávají)

Adrianka , Jakub , Terezka , Claudie , Lenka ,Bianca,

Žádné komentáře:

Okomentovat